Αποστολή & Επιστροφές

Πληροφορίες Αποστολής και Κόστος Μεταφορικών για Fashion Accessories 

Αποστολές προς Ελλάδα 

Οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα. Τα περισσότερα προϊόντα μας αποστέλλονται εντός δύο εργάσιμων ημερών με κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier ή μεταφορική.  

Δωρεάν μεταφορά 

Αποστολές προς Ευρώπη 

………………….. 

Αποστολές προς Τρίτες Χώρες 

………………….. 

Επιστροφές προϊόντων - Δικαίωμα Υπαναχώρησης  

Όροι Επιστροφής  

Επιστροφές είναι αποδεκτές ΜΟΝΟ σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής/αλλαγής οφείλεται σε  κάποιο λάθος ή σε ελαττωματικό προϊόν. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την σελίδα alexandratsoukala.gr. Στην περίπτωση που η επιστροφή δεν αφορά τους δύο παραπάνω λόγους δεν θα υπάρξει αντικατάσταση ούτε επιστροφή χρημάτων. 

  
Έχετε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας για να επιστρέψετε το προϊόν. 

  • Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση και το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.  
  • Το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο.  

Page Break 

Διαδικασία Επιστροφής  

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, να επικοινωνείτε πριν από κάθε επιστροφή τηλεφωνικά μαζί μας στο +30.2109213377 ή μέσω e-mail στην διεύθυνση info@alexandratsoukala.gr, έτσι ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.  

Διαδικασία επιστροφής: Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την  ίδια συσκευασία. Τοποθετείστε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο περιγράφοντας τον λόγο της επιστροφής και τον τρόπο επίλυσης της οικονομικής εκκρεμότητας. Στη συνέχεια αποστείλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψη Τμήματος Επιστροφών στην διεύθυνση: 

minimum Α&Ν ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΙΚΕ 

Σμύρνης 5, 1ος όροφος 

17778, Αθήνα 

Ελλάδα 

Τηλ.: +30.2109213377 

 Με το που θα λάβουμε το δέμα σας θα δρομολογήσουμε την αντικατάστασή του (εντός 3 εργάσιμων ημερών) ή την πίστωση της αξίας του (εντός 10 εργάσιμων ημερών).