Τρόποι Πληρωμής

  1. Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, κάνοντας κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό: 

  • Alpha Bank: GR5601401240124002320004807 

Δικαιούχος Λογαριασμού: minimum Α&Ν Τσουκαλά ΙΚΕ  

Το ποσό που εισπράττεται στον λογαριασμό της σελίδας alexandratsoukala.gr θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελία σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. 

Παρακαλείσθε να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας σας κατά την πραγματοποίηση της πληρωμής ώστε να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις. Σημειώστε πως η παραγγελίας σας θα διεκπεραιωθεί αμέσως μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την διαδικασία της τράπεζας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε την επιβεβαίωση της πληρωμής σας (απόδειξη κατάθεσης) με email στο info@alexandratsoukala.gr για πιο άμεση διεκπεραίωση της παραγγελίας σας  

2. Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα 

Η σελίδα alexandratsoukala.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης. Τα στοιχεία της κάρτας σας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια διότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται στο τραπεζικό ιστοχώρο (website) της Alpha Bank, έτσι ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στη συναλλαγή σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της Alpha Bank. Η σελίδα alexandratsoukala.gr δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. 

3. Paypal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας απευθείας μέσω PayPal. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από τα ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση) του Paypal.